ADMAGAZIN | SEMINÁR: VEGETAČNÉ STRECHY – 26/6/2018 – Košice; 28/6/2018 – Bratislava

SEMINÁR: VEGETAČNÉ STRECHY – 26/6/2018 – Košice; 28/6/2018 – Bratislava

0 Autor: - 14/06/2018 - News

Seminár určený architektom a projektantom, ktorý je zameraný na problematiky tvorby a konštrukcie vegetačných striech, organizuje spoločnosť Saint-Gobain ISOVER. Organizátori reagujú na požiadavky odbornej verejnosti aj na čoraz väčší záujem a dôraz na tvorbu zelených striech zo strany ekologicky zmýšľajúcich stavebníkov.

Na seminári sa bude rozoberať téma vegetačných striech do podrobností. Prezentárori priblížia ich funkciu, zhodnotia kvalitu zelene v mestách (z pohľadu vegetačných striech), preberú základné požiadavky na vegetačnú strechu, vysvetlia, akú si vybrať v prostredí z hľadiska projektu. Bude sa hovoriť aj o spôsobe spolupráce v trojici architekt – krajinný architekt – realizátor, spektrum informácií doplní pohľad certifikátorov (LEED, BREEAM, WELL), aj odborníkov zo Saint-Gobain ISOVER.

LePhart

Na podujatí odznejú prednášky Ing. Petra Pasečného (2ka), certifikátorov pred LEED a BREEAM, Samuela Sůru (Salvis, s.r.o.), Ing. Mareka Kremeňa (EXERGY Studios, s.r.o.), Ing. Petra Lackoviča (greenproject, s.r.o.) a zástupcu divízie ISOVER – Ing. Vladimíra Balenta, poradca pre architektov a projektantov zo spoločnosti Saint-Gobain ISOVER.

Program seminára v Košiciach a v Bratislave je identický, s odborným programom od 8:30 (registrácia) do cca 13:00 a spoločným obedom na záver podujatia. Akcia je zaradená do Sústavného vzdelávania architektov SKA ako podujatie typu B – pod záštitou SKA s počtom kreditov 10. Počet miest je obmedzený.

Registrácia na seminár do vybraného mesta je možná cez registračný formulár na www.isover.sk/prihlasovanie-vegetacne-strechy

zelena-strecha-zahrada-ve-meste-foto

Zdroj: www.isover.sk

Foto: EnviWeb, LePhart, Dřevostavitel
Text: ADM

PARTNERI:

totop