ADMAGAZIN | Nábytok a bývanie 2016 v Nitre: voľné vstupenky pre architektov

Nábytok a bývanie 2016 v Nitre: voľné vstupenky pre architektov

0 Autor: - 08/03/2016 - News

Aktuálne prebiehajúce najväčšie výstavné podujatie zamerané na nábytok, bývanie a všetko, čo k tomu patrí – veľtrh Nábytok a bývanie 2016 v Nitre – potrvá od 8. do 13. 3. 2016. Organizátori veľtrhu pozývajú aj prostredníctvom nášho magazínu na návštevu architektov, interiérových dizajnérov a študentov týchto odborov.

Záujemcovia o drevostavby možno objavia niečo nové a zaujímavé na 1. ročníku veľtrhu architektúry z dreva Moderné drevostavby, ktorý prebieha na výstavisku Agrokomplex paralelne v rovnakom termíne.

Ak máte o návštevu výstav v Nitre záujem, napíšte nám na redakcia@archacentre.org – zašleme vám kód na vygenerovanie elektronickej vstupenky. Podmienkou zaslania vstupenky je, aby ste uviedli v emaili vaše základné kontaktné údaje – meno, priezvisko, adresu, telefón. Ďakujeme vopred, že nám takto pomôžete predísť zneužitiu vstupeniek osobami, ktoré s našou branžou nemajú nič spoločné.

Pripomíname, že našu prestížnu výstavu 40 vybraných drevostavieb zo SR, ČR a Rakúska – Salón drevostavieb 2016 – možno navštíviť v tomto roku len v Bratislave, a to v termínoch: do 1. 4. 2016 v Rakúskom kultúrnom fóre a od 6. do 9. 4. na výstave CONECO 2016 na výstavisku Incheba Expo.

Detaily o veľtrhu Nábytok a bývanie 2016 nájdete na www.agrokomplex.sk

Redakcia ADMAGAZIN

PARTNERI:

totop